Rodičovství s Pozitivní disciplínou – kurzy

Rodičovství prochází stejně jako vše kolem velkými změnami. Ty jsou aktivovány nejen změnou vnějšího světa a podmínek, ale především generační změnou a odlišnostmi, které generace Z a alfa přinášejí. Ty děti, které přišly po roce 2000 jsou prostě jiné, upgradované. A my jako rodiče potřebujeme přejít na jiné nástroje výchovy. Nástroje laskavé, respektující, ale přitom efektivní a funkční. Na výchovu laskavou, ale pevnou, abychom jim pomohli se v novém světě najít a ukotvit. A o tom je technika Pozitivní disciplína.

Pro rodiče, kteří nehledají jenom teoretické informace, protože těch je plný internet, jsou připraveny kurzy (trénink), který je skrze praxi provede k rodičovství s Pozitivní disciplínou. Kromě nových poznatků z oblasti psychologie, sociologie a pedagogiky se účastníci kurzů naučí využívat efektivní nástroje a techniky, které funkčně pomáhají s mnohými situacemi, které život s dětmi a jejich výchova přináší.

První je zaměřen na rodiče a situace, kdy je třeba něco akutně řešit a není čas na dlouhé studium. Kurz je měsíční, zahrnuje 4 setkání v intervalu jednou týdně a délce 2,5 hodiny. Za měsíc tak účastník dostane možnost rychle a efektivně ovlivnit komunikaci se svým dítětem a z toho plynoucí výzvy a starosti. Tento kurz má také komornější prostředí, ve kterém je pět účastníků.

Cena měsíčního kurzu: 3.590,- Kč

Druhý kurz nabízí širší rozsah a je na dva měsíce. Zahrnuje 8 setkání v délce 2,5 hodiny. Účastník kurzu dostane větší prostor pro nácvik technik, ukotví si porozumění nového přístupu a v rozšířeném rozsahu se naučí pracovat a využívat nástroje Pozitivní disciplíny. Skupina zahrnuje 8 účastníků, díky čemuž lze ale čerpat další informace a sdílet zkušenosti s dalšími rodiči.

Cena dvouměsíčního kurzu: 6.900,- Kč

Cena obou kurzů zahrnuje:

  • podpůrné tištěné materiály a materiály v pdf formátu
  • 4 resp. 8 týdenní edukaci (trénink)
  • facilitaci edukátorky po dobu tréninku – v osobních tématech
  • občerstvení a nápoje
  • komfortní prostory s možností parkování
  • certifikaci
  • bezplatné členství v tematické uzavřené skupině
  • v případě přihlášení obou partnerů navíc osobní rodinnou konzultaci v délce 60 minut