Blog

Když je úleva nadosah aneb téma inkontinence…

Jsou témata, o kterých se dříve vůbec nemluvilo… byla tabu. S vyvíjejícím se světem se naštěstí otevírají, a nejen proto, aby bylo konfrontováno dřívější (mnohdy špatné) nastavení systémů přesvědčení, ale i proto, aby byl vnesen do těchto témat klid a mír a také vědomí, že jsou nedílnou součástí lidských životů.

Aby místo pocitů nepatřičnosti, studu či pocitů viny bylo zřejmé, že tyto pocity nemá rozhodně prožívat ten, kdo danou situací prožívá, ale spíše ten, kdo se domnívá, že má právo hodnotit, aniž by se ho to týkalo.

Jedním z témat je také inkontinence. Ať už ta ženská nebo mužská. Ať už se děje mladému či starému. Ať už má jakékoliv psychosomatické podloží či fyzické důvody.

Než se nám podaří odhalit příčinu, téma a souvislosti a toto nepohodlí zastavit, trvá to obvykle poměrně dlouhou dobu, protože je třeba jít do hluboké citlivosti a pocitů, které mnohdy pramení s našim dětstvím a necitlivostí, které jsme v něm zažívali. Což neznamená, že se k nám naši milí chovali necitlivě, jen to znamená, že jsme to tak vnímali. Takže ani zde není prostor pro obviňování… a už vůbec ne po letech. 😉

Proto jsem nadšená, že jsou mnohé technologické vychytávky, které posouvají tuto problematiku dále, do většího komfortu, ve kterém se značně mění a zlepšuje kvalita života už tady a teď.

Jedním z těchto báječných projektů je značka ECOMODI, která vyrábí primárně menstruační kalhotky, které lze však použít také jako kalhotky inkontinenční. Oproti jiným „zabezpečovacím systémům“ jsou však velmi pohodlné, nabízí několikero tvarů i intenzit, a tak si vybere každá žena.

Je to rodinná firma, má mnohaleté podnikatelské zkušenost na trhu v oblasti módy a vztah k přírodě je časem inspiroval k vytvoření nové značky menstruačních kalhotek ECOMODI s důrazem na ekologickou udržitelnost a prvotřídní kvalitu.

Zatím nenabízí toto zboží pro muže, ale kdo ví… na evoluci není nikdy pozdě. 😇😉

Proto posílám tuto vychytávku do informačního světa, ať slouží, inspiruje a hlavně vede do větší lehkosti v prožívání života. 💖

Eliška

Foto: Jerzy Górecki z Pixabay