Cesta zvědomění, Férová výchova, Modely chování, Sebeintegrace, Upgradované děti

Nový cyklus besed s názvem NAŽIVO

Už dlouhou dobu hledám formát, skrze který by mohli mnozí najít laskavý, přátelský a bezpečný prostor pro nové informace, inspirace i podporu, aniž by se museli či chtěli objednávat na sezení v rámci terapie.

Pro ty, kteří si chtějí dané téma jen více zvědomit, a pak v klidu a ve svém tempu, vybaveni novými poznáními rozhodnout, co dál…

Ve spolupráci s kavárnou Piknik, která se nachází v Moravanech (kousíček za OC Futurum v Brně) se proto rozjíždí nový projekt – cyklus besed na různá témata.

Ta, ač se budou měnit, budou mít vždy něco společné. Kavárna bude uzavřena jen pro nás. Připravena bude nejen skvělá káva, vynikající vínko nebo naprosto luxusní dezerty a kanapky. Počet účastníků bude maximálně 20, pro pocit určité intimity. Můžete jen poslouchat nebo se i ptát nebo klidně i diskutovat. Vše je v pořádku a nikdo na vás nebude mít žádná očekávání.

Právě kvůli zaručené intimitě nebude beseda nahrávána, nebude tedy možné dokoupit záznam tak, jako u jiných webinářů či seminářů.

Besedy se konají v podvečerním čase od 18:00 do 20:00 hodin (tak, aby byl čas pro pracující dostupný). Ne vždy se mně však daří konec dodržet, počítejte proto raději s delší dobou, třeba kvůli hlídání… 😉

Informací bývá mnoho, proto si nezapomeňte vzít s sebou blok a něco na psaní. O ostatní se postarám já. 😊

S ohledem na omezený počet míst, je vždy nutné si předem zakoupit své místo, skrze tento registrační formulář. ZÁROVEŇ ZDE NAJDETE DALŠÍ PLÁNOVANÁ TÉMATA.

Budu se tedy těšit s dvaceti z vás na viděnou a mějte krásné dny,

Eliška

Napsat komentář