Cesta zvědomění

Tanečně emocionální akademie osobního rozvoje a harmonizace.

Tanečně emocionální akademie osobního rozvoje a harmonizace.

Devíti měsíční program o jedenácti setkáních postavený na tanečním pohybu a doplněný o zvědomovací mini techniky.

Tento program nás provede devíti základními modelovými polohami, které ve svém životě používáme nebo popíráme. Budeme je objevovat, poznávat, skrze pohyb těla uvolňovat bloky na fyzické úrovni a v buněčné paměti a nově je programovat pro další život.

Budeme k tomu využívat kromě tance i zvědomovací minitechniky, racionální informace (rok 2020 bude hodně o spolupráci hlavy a srdce), rituály a harmonizační techniky.

Jak to bude probíhat?

Potkáme se 11x v průběhu příštího roku. Začneme v lednu, kdy bude zahajovací setkání, na kterém se budeme ladit na sebe, na skupinu, na záměr i na celý rok. Ještě v lednu proběhne první práce s modelovou polohou. Následně se budeme setkávat jednou měsíčně. Bude to vyžadovat i ochotu se potkat v průběhu letních prázdnin (jednou v červenci a jednou v srpnu). V září nás čekají opět dvě setkání, a to poslední modelová poloha a závěrečný rituál. Poslední čtvrtletí příštího roku zůstává úmyslně „volné“, aby se vše v lásce a jemnosti dokončilo, propustilo, dopečovalo a nachystalo se tak vše na rok 2021, který nás bude lákat k větší spiritualitě i laskavosti ke všemu a všem. Každé setkání bude trvat 3 hodiny a bude probíhat vždy ve čtvrtky od 18 do 21 hodin (může ještě nastat mírný časový posun).

Co vzít v potaz a kolik to bude stát?

Celý program je koncipován jako akademie a jednotlivá setkání na sebe budou tematicky nasedat. Při absenci z důvodu např. nemoci budou účastnici poskytnuty veškeré materiály i individuální podpora, aby mohla dané téma zpracovat před dalším setkáním. Je tedy určen pro ty, které na sobě chtějí pracovat koncepčně a celý příští rok, nikoli se náhodně setkat jako se děje např. u harmonizačních seminářů či ženských kruhů.

Skupina bude uzavřená po celou dobu programu tak, aby bylo zajištěno důvěrné a bezpečné prostředí. Pouze v případě vážných důvodů je po dohodě možné za sebe najít náhradu, která bude na začlenění individuálně připravena.

Cena je proto stanovena za celek, bez nároku na vrácení v případě absence. a je stanovena na 4.400,- Kč za celý program, tedy jedenáct setkání. Platební podmínky jsou následující: 2.000,- Kč záloha při rezervaci místa, doplatek při zahájení programu. V případě potřeby je možné se domluvit na rozložení doplatku na dvě částky.

Je nějaké omezení, věkové, zdravotní,….?

Věkové omezení není, je pouze důležité, aby v případě mladé dívky již proběl nástup menstruace. Tedy byla ženou… 😉 Zdravotní kontraindikace jsou antidepresiva, drogová závislost, onemocnění srdce a hormonální léčba. U těchto případů je potřeba aktuální zdravotní stav předem konzultovat! Leccos se dá předem v jemnosti „připravit“, potřebuji ale o tom vědět. 😉

Je něco, co nebylo řečeno? Ptejte se!

Pokud je cokoli, co vám běhá hlavou a nenacházíte zde odpověď, prosím, ptejte se. Žádná otázka není hloupá a zbytečná. K dispozici jsem vám zde, na SMS, Messengeru, Whats Appu, mailu… Prosím, abyste se v takových případech s důvěrou ozvaly, milé ženy!

Těším se na setkání s každou z vás, Eliška.

Napsat komentář