Blog, Cesta zvědomění

Tak už jdeme do finále a za všechno vážně dík…

Pamatujete si na tento song, který uváděl kabaretní pořad „Možná přijde i kouzelník!“? Jestli ano, tak máte v rodném listě nějaké datum z minulého tisíciletí jako já… 😀

Přesně tato píseň mě napadla, když jsem usedla ke svému notebooku, abych napsala poslední post letošního roku. Navíc fakt sedne, protože příští rok nám do života přinese spoustu nových kvalit, více mimosmyslového vnímání a možná i více zábavy, než ten letošní. To chvilkami úplná sranda nebyla.

A co tedy ten letošní rok přinesl? Každému něco jiného. Každopádně šel v našich unikátních tématech až na dřeň. Konfrontoval naše systémy přesvědčení. Skrze situace nás nutil vyjadřovat verbálně své hranice. Vytahoval na světlo Boží autentické osobní pravdy. Někdy až nepřátelsky odkrýval situace, které byly plné manipulace. Ať už směrem k nám nebo od nás. Všichni jsme dokonalí svoji lidskou nedokonalostí, tudíž se to týkalo nás všech.

Abychom si mohli v příštím roce dovolit uvolnit se, bez zbytečných zátěží, které nám zůstaly viset v pomyslném batohu, bez emocionálních dluhů a nedořešených věcí, připravila jsem pro vás elektronickou verzi takové retrospektivní „kuchařky“ z letošního roku, z roku 2020. Zpětně, protože zatím neumím předpovídat dopředu (tedy ne 100% :-)), ale cítím se být více užitečná ve zvědomování. Protože když víme, máme volbu!

E-book nabídne souhrnný pohled na celý letošní rok, tedy publikované vhledy na každý měsíc, které jsou doplněny otevřenými otázkami pro lepší zvědomění toho, co se nám podařilo a kde máme ještě prostor k tvorbě, deníkovou částí pro intuitivní osobní zápis a funkční minitechnikou, která dopomůže uvolnit zbytky emocionálního přetížení.

Nabídne 97 stránek velikosti A4 za symbolickou cenu 99,- Kč. Ať už jej použijete pro sebe nebo jako inspiraci pro kamarádku či dárek pro blízkého, slibuji, že každému nabídne přes takové složení „jídelního lístku“ jaké potřebuje… 😉

Mějte pohodový závěr a ať je kouzelník se jménem „Rok 2021“ laskavý, moudrý, zábavný a především zdravý!

Eliška

Napsat komentář