Cesta zvědomění, Sebeintegrace

Všechny posty rovnou do e-mailu…

Sem tam nás surfování a hledání baví, protože aktivuje naši zvídavost a trénuje naši intuici… někdy se nám ale prostě nechce nebo jsme příliš unaveni, a pokud máme v někoho důvěru, kdo nám umí věci propojit, chceme se nechat odevzdat do jeho flow, aby přesně v okamžik, kdy to potřebujeme, poslal do našich e-mailových schránek jasné sdělení, že je vše v pořádku. Každý někoho takového máme a sledujeme… je to jako berlička, na kterou se můžeme spolehnout a funguje, aniž bychom pro to cokoliv aktivně udělali.

A já vás několikero takových ve své bublince mám a mnozí jste se stali předplatiteli některého ze tří předplatných programů podle toho, jak hluboko v informacích chcete jít. A každé dávkování je zcela v pořádku, protože by k nám měly informace přicházet bez tlaku, v jemnosti a laskavosti a v křehkosti k našim novým poznáním. 😇

Pro ty, kteří chtějí našlapovat zatím jen lehce, se nabízí možnost přihlásit se k odběru bezplatného newsletteru, který vám přímo do e-mailové schránky doručí informace o mém, právě publikovaném obsahu. Někdy je to článek, někdy video či podcast, který právě publikuji nebo třeba pozvání na plánovanou akci či událost.

A jen vy si určujete, co si ještě z toho pomyslného koláče ukrojíte… 😊

Budu se tedy těšit z vaší podpory i zájmu, protože to je přesně to, co mě na mé práci baví úplně nejvíce. 💖💖💖

Eliška